Gyakori kérdések

2018.augusztus 17-én délelőtt kezdődik, a programok 2018.augusztus 19-ig tartanak.

A MCSSZ és az EFOP hatalmas támogatásának köszönhetően a fesztivál ingyenes lesz minden (előzetesen regisztrált) résztvevő számára.

A kempingben sátorozni lehet.
Dunaújvárosban lehet érdeklődni egyéb szállás tekintetében.

ITT tudsz regisztrálni

A Szalki-szigeten egy kemping területén

Igen, 19-én még van lehetőség a helyszínen aludni, 20-án délelőtt kell elhagyni a kempinget.

Igen

Személyi igazolvány, TAJ kártya, ECSET kód, sátor.

Beszéld meg egy 18 éven felüli, cserkésszel – legjobb esetben az őrsvezetőddel -, aki szintén ott lesz a fesztiválon abban az időpontban, amikor Te is, hogy legyen a ,,felelősségvállalód”. A regisztrációkor meg kell adnod az ő nevét, csapatszámát és telefonszámát. A fesztivál során őt fogjuk keresni, ha veled kapcsolatban lesz valamilyen teendő.

Nagyon fáj a szívünk, ha valakit el kell utasítanunk, de ebben a részvételi feltételben következetesek vagyunk, és nem tudjuk engedni annak a részvételét, aki a fesztivál kezdetéig nem tölti be a 16. életévét. Bízunk benne, hogy ezt a fesztivált nem csak egyszer szervezzük meg, és a következőn már ott tudsz lenni velünk Te is!

Szeretnénk nyitni a nem cserkész, de cserkész kötődésű fiatalok felé is! Beszéld meg egy 18 éven felüli, cserkésszel, aki szintén ott lesz a fesztiválon abban az időpontban, amikor Te is, hogy legyen a ,,felelősségvállalód”. A regisztrációkor meg kell adnod az ő nevét, csapatszámát és telefonszámát. A fesztivál során őt fogjuk keresni, ha veled kapcsolatban lesz valamilyen teendő.

Nem cserkész esetében egyé. Cserkész esetében maximum 10 főé.

Nem. A regisztráció július végén lezárul, és a helyszínen csak az léphet be a fesztivál területére – kaphat karszalagot, veheti igénybe a szolgáltatásokat stb. -, aki előzetesen regisztrált.

Egy. Minden cserkész maximum egy nem cserkészt hozhat magával a fesztiválra.

Igen, kérünk, mihamarabb jelezd nekünk az info@scoutland.hu e-mail címen, és ne az űrlapot töltsd ki mégegyszer.

Igen, lesz. Alkoholt a 18 éven felüliek fogyaszthatnak.